Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz dchard #26959 üzenetére

    Már majdnem feltettem, de aztán győzött a lustaság. Azt megnéztem putty cuccon keresztül, hogy
    Flash: W25X16VSSIG -ez van benne és Board ID 96332CG pedig ez.

    Stabil a vonal nálam, nem szakadozik, és volt kedvem mókolni vele, ez a nagy igazság. Biztosan látszik, hogy még itt mások 15 Mbit/s-nál is sírnak, meg egyedi FW-t nyomnak fel a modemükre, addig ez engem 1139 Mbit/s-nál sem izgat úgy igazán. Csupán megemlítettem, hogy ennyit megy, meg bejelentettem hibára.

    Érdekes módon egyébként nálam a mások által agyonszidott szürke 360R is jól teljesített stabilitás terén, és 15 Mbit/s váltás okán vettem meg a 321B-t, az nem volt egy túl jó döntés tekintve azt, hogy a gyártó a legdrágább modemét illetően milyen mostohán kezeli a szoftver körítés kérdését.

    Csak a tisztán látás kedvéért. Az olcsó routeremnél felkerült az egyedi DD-WRT FW az iPv6 támogatás miatt, ott lenyelhető hogy az ASUS olyan szoftvert adott mellé amilyet, de egy olyan modemnél, mely az adott gyártó zászlóshajójának számít ADSL téren ultra gáz, hogy bizonyos vonali adatokat csak egyedi FW-el lehetne kiolvastatni, meg állítani. Egyébként sem vagyok a mókolás híve, nincs szándékomban félmegabitekért harcolni, meg időt pazarolni rá, hogy mennyire stabil vagy instabil. Illetve hol a határ...

    A másik meg a cikkedben az szerepel, hogy az általad mutatott FW-el a ledek rendellenesen működnek.

Új hozzászólás Aktív témák