Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Teko001 #47552 üzenetére

    Azért ennél bonyolultabb a helyzet, de valóban nem kell éveket várni arra, hogy elinduljon rajta a szolgáltatás.

    Alapvetően jó a helyzet, mert a lényeges paraméterekben nem tér el az A, B és C csomag, így mindhárom szolgáltatónak lesz (lehet) majd 800megán LTE, ami remek hír.

    900 megán a vodának nincs miért aggódnia, így a 2x4MHz-et tartalmazó csomagok inkább a Telenor-Telekom duónak értékes, ha ugyan terveznek elindulni 3G-vel 900-on, vagy hagyják a fenébe és inkább a 800megás LTE-vel foglalkoznak.

    2600megán egyelőre lófütty sem lesz, valószínűleg femtocellákon kívül nem fogja használni senki, arra viszont kiváló.

    Az 1800-as sáv egyértelműen a Voda-Telekom párosnak fontos az LTE miatt, e nélkül a plusz 10mega nélkül ugyanis képtelenek teljes értékű LTE szolgáltatást nyújtani, amit a Telenor már most is tud.

    26gigából a voda jól bevásárolt a legutóbb, ez a bázisállomások közötti pont-pont mikrós felhordó hálózat szempontjából fontos (parasztosan: gerinc). Az ár mindenesetre nagyon barátinak tűnik. Persze a licit ezt simán felverheti.

    Az A, B és C csomagok akkor érnének ennyit, ha 2600 helyett azok a különálló 1800-as frekik lennének benne. Persze külön a kutya nem venné meg a 2600-as sávszeleteket, szóval gazdasági szempontból érthető az árukapcsolás :) Kíváncsi leszek a G és H csomagra ad-e bárki ajánlatot...

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák