Új hozzászólás Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    válasz Renato1993 #50630 üzenetére

    Nem volt veled még olyan, hogy elfogult voltál? Mert pont ez feltételezhető.
    Én próbálom objektíven nézni a dolgot és elfogultság nélkül mondani, hogy nekünk jelenleg a 120/10 bőven elegendő, ennél több nem hiszem kellene 2014-ben. Valószínűleg lesz itt is emelés, mint UPC-nél, valamikor...
    Összességében, ha megnézzük a hibákat és azokat összegezzük kiderül kinek mi a jó.
    Telekom mellett szól, hogy a ping (lásd fentebb) 40ms egy USA szerver, digin ugyanez a szerver 350-400ms, Nincs bekorlátozás sebességben! Soha nem tapasztaltam olyat, hogy bekorlátoztak volna, volt olyan hónap, hogy 1,5 TB is megvolt 31 nap alatt! (4-en használjuk.)
    Diginél ha olvasol elég gyakori a 250-es korlát és csak újraindítás után áll helyre, de aztán egy idő után ismét bekorlátozódik. Digitől simán ki tudnám nézni, hogy nyom egy 500GB-os forgalomkorlátot a netjére és akkor hopp! Ugrott a nagy sebesség előnye!
    Van egy mondás ami véleményem szerint minden esetben megállja a helyét, mégpedig:
    Olcsó húsnak híg a leve!

    Lehet, hogy most, kevés ügyféllel még kiszolgálható az 1 Gbps, de 2016-ra már lehetséges, hogy már a 250 Mbit is sok lesz nekik, márpedig nem csak ekkorára fizetnek elő, hanem 500/1000-esre is.
    Persze, hogy meglesz a garantált. Direkt úgy tervezték ezt a remek marketinget, hogy elcsábítsák a Telekom ügyfeleket jó NAGY számokkal és utána jó kérdés meglesz-e a maximális sebesség... Ha már most csúcsidőben az 500-asból 380 van meg... Mi lesz 2-3 év múlva..

    A személyeskedést szerintem hagyjuk ki. Értelmes emberek érvekkel támasztják alá miért jobb az egyik a másiknál, nem személyeskedéssel!

    [ Szerkesztve ]

    undefined

Új hozzászólás Aktív témák