Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    Sziasztok!

    IPTV problémám lenne. Főleg HD adások csatornaváltásánál kimerevedik, bekockásodik, megáll a kép. SD adásoknál is előfordul, de ritkábban. Amikor így megáll az adás, akkor a netem is elmegy, és addig nem is jön vissza, amíg nem regenerálódik 5-10 perc alatt az IPTV adása. Ha az adás megy, akkor a nettel semmi baj nincs. (Hármas szolgáltatásom van, IPTV, net, telefon.) A hibát akkor is produkálja, ha a modemre semmi sincs rádugva, kizárólag az IPTV lan-kábele.

    Természetesen nem ide fordultam először, mert már 4 szerelő járt kint. Kicserélték a set top boxot, kicserélték a modemet, összes kábelre rámértek, a lakóhelyemen lévő szekrényben portot cseréltek, a központban minden szoft-újrahúzást megcsináltak, újraindították a rendszert. Az összes mért adat megfelelő, bőven megvan a 30/5 mega, az összes kábelen szépen átmegy a jel, de közvetlenül, saját kábelükkel is kötötték össze a modemet a stb-al. Tehát elvileg minden jó, és mégsem lehet tévézni. :F

    Tegnap ismét bejelentettem, hét végén nyilván kijön egy ötödik szerelő, és kezdődik minden elölről, de nem igazán reménykedek.
    Van-e valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez? Találkozott már valaki hasonló problémával?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák