Új hozzászólás Aktív témák

  • etejedu

    őstag

    Üdvözletem Kedves fórumlakók!

    In medias rest:
    Sajnos fillérb@szonak születtem és amúgy sem f@$@m a zsét, ezért hát itt próbálnék szerencsét, hátha megúszom a Telekomos lehúzást!
    Valami oknál fogva késztetést éreztem, hogy kihúzzam a digitális elosztót alias ZTE speedport entry 2i cumót a konnektorból és miután visszadugtam (máshová, de nem a seggembe szóval k. lényegtelen) a sok szar led nem jutott el a Telephony- hoz, de mint számomra később kiderült ez má'n lényegtelen mer'hogy nem használok vezetékest! De ez mellékes mer' nem ez a gondom, hanem hogy b@szik netet csiholni! Addig fogdostam, huzogattam (szerintem élvezte a tetves) mÍg kinyomtam azt, amit csak cerkával érsz el vagy tollal! "Bökjön úgy 10-30 mp-ig" ugye szól emígy a mondás.
    No signal! -.- ( már tudtam, hogy ma este Én leszek a sz@p@!) ...
    Felhívtam Vandát!
    Szenvtelenül gépiesen húzta az időmet, de nem haragudtam rá, hiszen még tanul. Majd kapcsot egy húsvéremberhez aki segítet ismindenben de azt mondta az én problémám anyagias jellegű! ... Végigsétálunk a router honlapján bla bla bla majd be kell irni a tappancsán lévő adatokat ... Sajna ez sem segített! Csak utalt rá , hogy pofonegyszerű de nem mondhatta ki! Én meg nem találtam vagy nem jöttem rá hol és mit kell beírni illetve beállítani! Most tényleg fizessek azért, hogy beirjam amitől beindul a net? Olyanért ami a készülék hibája?
    Kurva korekt hogy fizetek egy szolgáltatásért nem keveset és áthelyezem az eszközt majd nem lehet netezni? Korrekt eljárás ez? Annak fényében hogy sehol a budöa életben nincs figyelmeztetés vagy tájékoztatás arról , ha igy teszel gázban leszel? Van aki tud segíteni vagy fizessek vagy rugjam ki a Telekomot szolgáltatás akadályozásáért?
    Elnézést a h.írási hivákért de egyhét gálya után már nem vagy toppon!
    Ui.: Szóval a resetelés előtt se volt már netkapcsolat ugyhogy erre sem lehet fogni, hogy elbasztad ezért fizeccccc

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák