Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steven

    addikt

    válasz hackeeeee #16829 üzenetére

    uhh mesélek...:)

    ma meguntam és 12 nap után lemondtam a 15mbitet ..mondtam , hogy maradjon az 5mbit.. ennyi volt a válasz ok... ( az ügyintéző le se szarta ) "ok" válasz ennyi...

    rákérdeztem hogy akkor, hogy lesz a fizetési dolog... mert, hogy mivel nov. 2. hosszabbítani kellett a szerződésemet és mondtam ,hogy jó hosszabbítsuk ,de akkor 15mbit legyen, akkor mennyit kell majd ebben hónapban fizetnem, ha lemondom és marad az 5... erre benyögte , hogy mivel nem kötötték be a 15 mbitet ezért a bekötés napjáig HŰSÉGIDŐ NÉLKÜLIT KELL fizetni..!!!!
    erre válaszom:
    Kérdem én ha nem hívom fel önöket , hogy lemondom a 15mbitet akkor 30 napig elszarakodnak ezzel és hűség nélküli időt kell fizetnem???!!!!!!! Erre válasz ... ez természetes mivel ez mindenkinél így van, amíg nem kötik be ennyi...:D Mondom ez rendbe van, de akkor ,ha én bent voltam 5- ször és felhívtam magukat legalább 5-ször miért nem mondta az egyik kedves ügyintéző , hogy hosszabbítsam meg az 5mbitet aztán jöjjek vissza másnap és kérjem a 15mbitet mivel hűségidőn belül a le és fel váltás ingyenes!

    Jó hát nem tudott mit válaszolni úgy, hogy megadott egy cimet ahova panasz levelet írhatok ...

    Most mond azt , hogy nem néznek hülyének! Más szerintem kurva @nyázna ,de nem?

    Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Új hozzászólás Aktív témák