Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #78121280

    törölt tag

    válasz Mikeee89 #65336 üzenetére

    Nálam rendben van.

    (#65333) SzlobiG ÁSZF 2.4.1 pontja szerint

    Az Előfizetői hozzáférési pont létesítésének és az Előfizetői szolgáltatás megkezdésének határideje

    Az Előfizetői szerződés alapján a Szolgáltató legfeljebb az Előfizetői szerződés megkötésétől számított 15 napon belül, vagy műszaki lehetőség hiányában az általa év, hónap, nap pontossággal vállalt későbbi teljesítési időpontban – amely az Igény beérkezésétől számított legkésőbb 90 napon belüli időpont lehet –, vagy az Igénylő által megjelölt későbbi időpontban, de legfeljebb az Előfizetői szerződés megkötésétől számított 90 napon belül megkezdi az Előfizetői szolgáltatás nyújtását.
    Ha az Előfizetői szolgáltatás nyújtásának megkezdése az előző bekezdés szerinti időpontban az Előfizető érdekkörébe tartozó ok miatt nem volt lehetséges, a Felek megállapodhatnak a szolgáltatás nyújtása
    megkezdésének újabb időpontjában, mely nem lehet későbbi, mint az Előfizetői szerződés megkötésétől számított 90 nap. (Eszr. 7. § (1) és (2))

    (#65317) Ciccuka

    Van rá frissebb SW, de azt Te nem tudod frissíteni,az a Telekom dolga, a legutóbbi ha jól emlékszem 1.1.0.14, ami a vezetékes telefonnal kapcsolatos problémákat orvosol ha minden igaz. A Telekom a wifire nem válla garanciát és ha jól tudom a többi szolgáltató sem, jobban jársz ahogy javasolták egy saját routert raksz mögé. :)

    (#65322) DJ. Ru$y
    Igen, ha nem jön közbe semmi sem, akkor Januártól terítik a Sagemcom F@st3686 HGW-t :)

    [ Szerkesztve ]

  • atala

    addikt

    válasz Mikeee89 #65336 üzenetére

    Én, ha az MT azonosítóval lépek be, minden rendben van, de csináltam egy összevont fiókot és ha email címmel lépek be, akkor nekem is ezt írja ki.

Új hozzászólás Aktív témák