Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz #32839680 #21912 üzenetére

    Nálam se csinálnak semmit. Akkor nem egyedi hiba hanem c745 hiba. Igazából az elleességet jónak látom ahogy van nincs túlhúzva csak mégis idegesítő hogy nem működik. Meg még jópár más funkció sem.
    Amúgy úgy vettem ezt észre, hogy Dolby visiont nézve a Dolby vision IQ bekapcsolva növeli az élességet és gondoltam kipróbálom,hogy Dolby vision fényesen is feltolom kicsit, hogy úgy milyen de semmit nem változtatott. Pedig eddig azt hittem bugmentes a c745 de úgylátszik nem.

    Ha esetleg valaki rak fel ( vagy rakott fel) másik fw-t és jól működik nála az leírhatná melyiket rakta fel és honnan töltötte le.

    Celtis
    hát semmit nem változtat akármilyen tartalom van a képernyőn. Biztos vagyok benne, hogy az srm működik. Ezek nem működnek : élesség állítás, képzaj csökkentő funkciók, a dinamikus fényerő ( bár ebben nem vagyok biztos) és a fekete sáv sötétítés. Azért ez nem kevés. És lehet van még más is amiről nem tudok.
    Őszintén még így is elégedett vagyok a tévével mert ahogy tegnapelőtt beállítottam nagyon tetszik a kép! Csak azért mégiscsak zavar hogy nem működnek funkciók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák