Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    Na éjjel vissza raktam a v1-et (v999)! Először img V062 -t kellett és utána ota -n frissíteni v1-re (v999) majd csináltam egy gyári alapra állítást! Sok meló volt de nem is tartott olyan nagyon sokáig mint gondoltam hogy fog. Na a lényeg ha be van kapcsolva a mozgásjavítás itt is szellemképesedik a csatorna logó ( csak a csatorna logó de ez V098-on is így volt nálam) ! Tök nem emlékeztem erre amúgy . Kikapcsoltam a mozgásjavítást és megszűnt.
    Viszont a tv adások képe egyszerűen sokkal szebbnek tűnik! Tisztább és mégis élesebb és nincs annyira zaj sem ( képzaj). Még az sd is jobbak szebbnek tűnik mint V098-on! A tv csatorna guide sem villan fel időközönként mint v098-on.
    Letöltött 720P, 1080p és 4k anyagok esetén ugyan olyan jó kép de V098-on is jó volt nálam. Szóval most egyelőre marad ez. Dolby vision után ez is dinamikus képmódra vált vissza de ez V028 -on kívül mindegyik firmware csinálta. A dolby vision anyagok az általam beállított dolby vision világos módban indulnak nem úgy mint V098-on ahol mindig sötét módban.
    Sdr snyagoknál mintha V098-on sötétebb lett volna a fekete! Itt is jó a fekete sokkal jobb mint V028 és V062 -n de mintha V098-on még jobb lett volna. Ebben az egy dologban jobb volt a v098 de minimális a különbség. Persze én észreveszem az ilyet is 🙂.

    Röviden ez sem hibátlan de kevesebb a hiba és tv adások képe is szép! Így elsőre ez jött le. Azért írtam le mert hátha más is erre vetemedig hogy vissza akarja rakni valamelyik korábbi firmware-t akkor nagyjából képbe legyen, hogy a v1 v999 milyen. Amúgy a névjegy /firmware infónál M999-et ír. Nehogy meglepőjön valaki ezen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák