Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    gondolom senki nem olvassa már ezt a topicot, de ki kell írnom magamból mennyire qrva jó ez a játék :C Nagyon szeretem a souls játékokat bár nem űzöm művészi szinten, inkább melósan csinálom meg, De hangulatában ez a surge parádés. Jóval könnyebb mint azok, ésszel óvatosan játszva nagy problémákba nem ütköztem, a harcrendszere mondjuk kicsit esetlenebb a többihez képest, de ezt betudom hogy egy nagy leszakadt robotdarabbal hadonászva exoskeletonban van a karakter :D

    A bossok is csak elsőre tűntek wtf-nak, azt hittem a negyedik már egy komplett gépgyártó sor lesz ;] . A legtöbbet a black cerberusos robotokkal szívtam de ott is a saját bénaságom, de megelégedettséget se éreztem még ennyire más souls játékokban, mert éreztem, hogy valami nagy dolog jön.

    A főboss nem volt egy nagy durranás, mondjuk a fanzátia is kevesebb mint a souls bossok esetén.

    Tetszik hogy vissza kell menni a korábbi pályákra.

    Tegnap megvettem a walk in the park dlc-t ng+ 100 körüli core-n szinte tényleg az volt (walkinthepark :D ) de az 1900 forintot abszolút megérte nagyjából 5 órám lett benne, az alapjátékban egy pályának felel meg kb. némileg elborult karakterekkel. Szóval pont a hangulatomnak megfelelő nehézség volt, kellett figyelni de nem haltam meg lépten nyomon, mondjuk ng+-ban amúgy se jellemző már itt is mint a ds3-ban könnyebb (legalábbis egy darabig gondolom)

    Ráadásul még különlegesnek is érzi magát az ember mert a ps trófeák szerint 0,9 csinálta meg :D (kizárt dolognak tartom vagy volt valamikor ez ingyenes?) Igaz a játékosok 77%-a kapta meg azt a trófeát ami az első halálért jár, annyira azért nem xar játék hogy még addig se legyen türelme ennyi embernek.

    Szóval roppant kellemes meglepetés a surge 2 biztosan feliratkozott az beszerzendő játékok közé. :K

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák