Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Kvelstadt #195 üzenetére

    igen tegnap átfutottam a topicot láttam. Grat. Engem mondjuk annyira nem érdekelnek a trófeák, de itt elgondolkoztam mert nem sok hiányzik, de pl 1 audio felvételért nem kutatom át az egész játékot ha youtube-n keresem meg akkor meg nem az én trófeám.

    A 0,9%-is dlc-t nem értem. Az alapjáték ps+os nekem is, bár ott se érem fel ésszel miért lép ki vki mielőtt megtudná mi ez az egész, mert annyira nem gagyi hogy első látásra gyaluld a gépről (nem egy minecraft grafika azért ;] ) De egy dlc-t azért veszel mert tetszett az alap és ez nem is olyan nehéz. Mondjuk a ds3 ringed cityben még jobban megérteném ezt a számot :D

    Tegnap ng+ oztam de nagyon könnyű. két bosst vertem le a fire bugot úgy hogy most levágtam minden lábát mert a múltkor nem és a big sistert úgy hogy a karokat levágtam, mert elsőre eszembe se jutott, mert egyszer nem értek hozzám amíg a fejet vertem.

    A black cerberust még le akartam, de valahogy így nem érzek nagy motivációt, kiváncsiság már nincs, óvatosság már nincs, 900 hp-m van terminátorként három embernek nekiugrok. Annyira így már nem élvezetes. Emlékszem a robotkutyáknál alapjátékban nem bírtam megölni őket tök para volt a pálya, most simán. Meg amikor egyik pályán egy robotnak nem mertem nekimenni 1 hp implantom maradt, mert nem tudtam milyen erős. Itt ez már nincs. Smeltereket leverem röhögve, alapban az is egy kihívás meg izgalom volt.

    Na mindegy a lényeg hogy egyik kedvenc játékélményem volt, az ng+ meg jó volt levezetésnek

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák