Új hozzászólás Aktív témák

  • !Tupac!

    tag

    Pacers – Grizzlies

    (Számomra mindenképpen meglepő) Vereséggel kezdtek a Macik, gyakorlatilag nullát mutattak be abból amit tudnak, a domináns centerpáros játékból semmi sem látszott, gyatra dobóteljesítmény. A Pacers is kikapott, azonban sokkal jobban mozogtak mint mostani ellenfelük, azonban a Raptorok is 5-ös poszton nyomták le George-ékat, szerintem ma kijön azért a minőségbeli különbség a felek között és a Grizzlies kijavítja a botrányos szezonkezdést..

    V 1.66x (MEM -3.0 1.9x)

    New York Knicks – Atlanta Hawks

    Nagyon jól kapta el a fonalat az első meccsen a Knicks, szabályosan letarolták a Bucks-ot. Csapatszinten is jó teljesítményt nyújtottak, ehhez jön hozzá a hazai közönség előtt való bizonyítási vágy. A Hawks eléggé besült a Pistons ellen a rajton, és egy ennyire felpörgetett Knicks ellen nem biztos hogy meglesz a győzelem. Az biztos hogy kétszer egymás után nem teszik meg az a szívességet hogy a 2-es, 3-as posztokon ennyire világtalanul játszanak, ettől függetlenül nem biztos hogy ők az esélyesek...
    Amin még megéri elgondolkodni az Porzingis, első meccsén 16 pontot szerzett, azonban ezek többségét büntetőből. Mezőnyből nem volt annyira jó (3/11) most azonban az elég bivaly magasemberekkel felálló Atlanta ellen kéne bizonyítani. Nem hiszen hogy a fiatal lett srácnak sok lapot osztanak majd ma este...

    H 2.65x
    Over 199.0 1.9x
    Porzingis pontjai under 12.5 1.66x

    Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

    A nap slágermeccse, nagyon paprikás hangulatra van kilátás. Ugye az egész sztori középpontjában DeAndre Jordan áll, aki az átigazolási szezonban fél lábbal már Mavs mezben volt (? :DDD), azonban egy hirtelen gondolat által vezérelve inkább maradt az angyalok városában, ezzel erre a szezonra teljesen összeroppantva a dallasi brigádot.
    Teljesen egyértelmű hogy az erősebb csapat a Clippers, azonban az affér a Mavericks-ben hagyott nagyobb tüskét. Szerintem Jordan rendesen kapni fogja az áldást, mindenhol meg lesz találva a bosszúvágytól fűtött Mavs játékosok által. Egy nyílt sisakos sok pontos meccs lesz ez... valahol a harmadik negyedig, aztán elfogy a Dallas és lemaradnak majd.

    1. negyed Over 54.5 1.86x
    DeAndre Jordan pontjai under 12.5 1.74x

Új hozzászólás Aktív témák