Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    Egy kis érdekesség:

    Velem is mindig ez történik, illetve janos1988 is mindig írja, hogy ha papírformára rak, akkor meglepetés lesz, ha a meglepetésre rak, akkor papírforma.

    Úgy voltam vele, hogy ha nem is focin (a döntetlen nagy esélye miatt), de kézilabdában és kosárban kipróbálom ezt, csak 100 Ft-os szelókat rakva, hogy vajon milyen lesz a találati arány. Szép lett... :D

    1,10-1,20 körüli papírformákat néztem, 16 ilyen haláltuti tippből, tényleg tabella alapján és minden alapján simának kellett volna lennie, elment 7. Tehát a lehető legkisebb odds-os meccseket, és picit utánanézve a legtutibbakat megrakva, érdekes, de elment egy csomó, 56%-os találati arányt értem el ezeknél a legalja szorzóknál. Ebből arra lehet következtetni, hogy ha ezen szisztéma mentén, ugyanígy kiválasztva a meccseket megrakom az esélytelenebbet, tehát a papírforma ellen rakok, szintén pár meccsenként variálva, 100 Ft-tal szelónként, akkor elvileg 44%-os találati arányom lesz, és ugye arányaiban nézve, az igen b@szott jól fizet ilyen szorzóknál. (3,00-tól 8,00-ig)

    Az ellentettekből 13-at raktam meg, amiből 1 db. jött be. Tehát 8%-os találati arányom lett.

    Na b@sszameg, akkor ez most hogy is van? Totál ugyanolyan szisztéma alapján választottam ki a 29 meccset, csak egy részét papírformára, másik részét meglepetésre rakva. Amikor papírformát raktam, akkor azért nem nyertem, mert az esetek felében meglepetés lett, amikor meg meglepetést tettem, akkor azért nem nyertem, mert 90%-ban a papírforma jött.

    Szép, azt hiszem nincs miről beszélni :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák