Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Vandit. #159009 üzenetére

    :D

    Tényleg ugyan azt csináltam én is, persze... Fél évig látni nem lehetett, majd jött egy kamid és egyből megjelentél, én meg most is folyamatosan adok tippeket, élőben raktam, mondhatni esélyem se volt beírni ott lent, meg hidd el nem is volt eszembe, hazajöttem, bejött egy szép, beírtam, nem tehetem meg :F.
    Illetve amiket beírok és rakom 100 ezrekkel és jön belőle 100-200 ezer nem is mutatom, tétet se írok mennyivel rakom ezeket, csak ha kérdezik válaszolok rá. Azaz hidd el ha akarnám még lenne mivel "menőznöm" csak ebbe a hónapban volt hogy fél milliót nyertem 1 nap alatt tisztán, mégse tettem szóvá. Most fogtam egy úgymond kamit, jött belőle 350 amit szépnek gondoltam, beírtam, előtte hogy miért nem közöltem azt kb 5x leírtam.

    "Régen is nagyban toltad és nyertél sokat sosem tett senki szóvá semmit, én sem, de ez ez utóbbi időben szemet szúrt nekem, amit írtam."

    Jó hogy nem mivel régebben úgy vezettem itt mint kb ha naplót írnék, azaz 95%-ban mindent előre meglett osztva, 1 éve meg kijelentettem ez már nem lesz mert nem látom értelmét felesleges energiapocsékolás volt részemről. Ezt ugye leminimalizáltam már idén, de még amit itt tevékenykedek ebben a formában sem látom értelmét, pont az olyanok miatt mint te, na meg tényleg ezért sose kaptam senkitől egyetlen 1 forintot sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák