Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umek7

    őstag

    válasz Ps Vita #19023 üzenetére

    Így lenne logikus, de én nem teszem, nem is ajánlom, akár mindkettő lehet papír is, más értelemben gondolva tartom lutrinak a két meccset:

    Arsenal:

    Nem erősítettek - amit a szurkolók valószínűleg fütyüléssel fognak jutalmazni -, Arteta sérült, Cazorla pedig nem 100%-os, nem fogja végigtolni a meccset. A két spanyol hiányát nagyon megfogják érezni, egyik elől, másik hátul ad stabil megfelelő stabilitást a csapatnak. Alapjában véve a kezdőjük erős, viszont onnantól kezdve elfogyott a tudomány, a padon ifik ülnek....
    A győzelem lenne elvárható tőlük, kérdés, hogy mennyire adnak ki magukból mindent, hisz a 3 nappal utána lévő idegenbeli BL meccs nem lesz egyszerű. Évek óta a BL-ért küzdenek, hisz egyedül az tarthatja fent a színvonalat (jó játékosok igazolása, pénz, szurkolók..), keményen lecsúsznának ha nem lenne meg a főtábla, szóval ennyire fontos is lesz nekik ez a párharc.

    Lehetne még sorolni tovább, de a lényeg, hogy ezen a szorzón nem éri meg kockáztatni véleményem szerint. X2-t azért nem fogok erőltetni mert nem tudom mire számíthatok a vendégektől, lehet kifognak egy pocsék napot és 3:0-al buszoznak majd haza. Persze, tudom hogy ez bármilyen meccsen bárkivel előfordulhat, de amíg nem lesz tiszta a kép, addig nem tudok tőlük semmi extrát várni, pláne nem idegenben(!!). Lambert az edző, a védelem és középpálya sem bitang, elől Benteke-ben bízhatnak.

    No bet.

    MU:

    SAF visszavonulásával jobb csapat mint az Arsenal, viszont elég sok dolgot nem látok tisztán náluk, nem szeretem a long-term fogadásokat ezért nem fogadok rá, viszont van rá egy söröm hogy nem végeznek a TOP3-ban sem, égés lesz. A felkészülésük baromi gyengére sikerült, egyik találkozón sem mutattak semmi biztatót, mintha Moyes nem is dolgozna velük. SAF nagy erénye a publikum szerint mindig is az volt, hogy többet tudott kihozni a játékosaiból mint amire egyébként valóban képesek voltak. Ezzel lehet egyet érteni, meg nem is, én egyetértek ezzel. A kezdő itt is erős, a pad már kevésbé hosszú, állítólag Fabregas-t akarják (noormális??)...
    Nincs erőm túl ragozni, nem érzem azt hogy ez a MU jelenleg teljesen felkészülten, erőtől kicsattanva várja a szezont, sokkal inkább tűnnek a játékosok kis óvodásoknak, akik csak pislognak ki a fejükből, még mindig nem feldolgozva azt hogy már nem SAF dirigál.

    Jó, masszív csapat ez a Swansea, előszezon pipa, erősítések + játékosok megtartása pipa, és ne feledjük, tavaly SAF csapata is csak ikszelni tudott náluk. Ennél jobb eredményt ma sem várok tőlük.

    Swansea +0.5 vagy mindkét csapat lő gólt

Új hozzászólás Aktív témák