Új hozzászólás Aktív témák

  • éN79

    addikt

    Adott egy 30 megás Inviteles net (tudom, nem sok, de ahol élünk ott ez az egyetlen lehetőség, és ez a max is belőle).
    Valamint adott ez az AC 1200-as router.
    Van a családban AC-s wifit használó kliens általában három darab (ebből ált. max. 2 aktív, mert két tv-ről van szó meg egy telefonról, a két tv-n meg nem egy egyszerre a streamelt filmnézés) és van egy laptop meg egy telefon, ami az N-es hálózatot használja.

    A fórum olvashatóak alapján fix csatornakiosztást állítottam be mind a 2,4 min az 5 GHz-re, a csatorna is widht, látja minden rendben a hálót, sőt, nyilván net is van, viszont olyan bűn lassan töltődnek be az oldalak mind telefonról (S7 és P Lite), mind laptopokról, tabletről (új, ssd-s és Core i5-ös, szóval nem a gépek a lassúak), hogy az már bosszantó.

    Ugyanakkor meg ha a különböző helyiségekben nézem a sebességet speedtest-tel, vagy ennek megfelelő androidos hálózat sebesség mérővel, akkor meg megvan mind a 30 mega le és 8 mega feltöltési sebesség, és a jelerősség is mindenhol erős.

    Röviden: azt hittem, hogy a dual band-es router után nem lesznek ilyen lassú jelenségeim, de lehet, hogy én nem állítok be valamit jól, vagy egyszerűen csak ennyit bír a net és kész.

    Amúgy a tv-n lejátszott sd-hd filmek akadásmentesen jelennek meg mindkét szobában.

Új hozzászólás Aktív témák