Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    válasz asimov #47 üzenetére

    Remélem nem 1:1 lesz az átváltási arány.

    Nos, az első nap alapján néhány tapasztalat:

    A videókártyámat nagyon nem szerette a játék low grafikánál feljebb, ez azért kissé fájt. A karaktergenerálás elég gagyira sikerült szerintem, a modellek valahogy hihetetlenek, és abszolut nem emberiek. Fura volt, hogy vezeték és keresztnevet is kötelező volt adni a karakternek.
    A játék eleje némi training szerűséggel kezdődik, ahol megmutatja az alap dolgok használatát. Nézet szempontjából egyértelműen 3rd person view van, ráadásul a tabot lenyomva az adott célpontot rögzíti a rendszer, így nem kell célozni. A szintlépéseknél kétféle pontot kapunk, az egyikkel skilleket tudunk fejleszteni, a másikkal pedig a három alaptulajdonság egyikét tolhatjuk feljebb.
    Az UI elég fapados, a chatról nem is beszélve. Semmit nem lehet mozgatni, amennyiben mondjuk a backpackedet kinyitod, még fordulni sem.
    A harc viszont nem rossz. Az egér bal illetve jobb gombjával lehet interakciókat kezdeményezni, mindkettőhöz lehet több dolgot is rendelni, amik között a számbillentyűkkel lehet váltani. A fegyverek közül a pisztoly, a shotgun és valami karabélyszerűség fordult meg a kezeim között. A lövöldözés realisztikusnak mondható, közelebbről nagyobbat sebeznek, a shotgun pedig több célpontra is hat. A ''varázslat''-ok közül egyedül a villámot tudom használni egyelőre, ez sokkal brutálisabbat sebez, mint a fegyverek, ráadásul több célpontra is átpattan, de 3 után elfogy az energy, úgyhogy a fegyvert is nyomatni kell. A castolás pontosan úgy néz ki, ahogy a bemutató videóban, csak sokkal gyorsabb.

    Tegnap eljutottam lvl5-ig, itt az első alkalom, hogy a Tier2-es kasztok közül választani kell. Eddig szimpla mobdarálás volt a game, nem találtam túl sok taktikázási lehetőséget sem a harcok során, sem a küldetésekben. Küldetésekből eddig tipikusak voltak: Ölj meg x db y szörnyet, szedj össze x db bőrt, ami y mobból esik, menj el x helyre, ott öld meg y-t.

    Összességében számomra grafika terén abszolut a KOTOR-ra emlékeztet a játék, viszont tömegnyomor van egyelőre mindenhol ahol jártam. Meglátjuk hosszabb távon mit tud produkálni. Ha a jelenlegi tapasztalatom alapján kellene véleményt mondanom, akkor nem ajánlanám, annak ellenére, hogy tényleg vannak benne jópofa ötletek.

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák