Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    válasz #40553216 #27994 üzenetére

    Erre azt mondom, hogy is-is.
    A sokat szidott windows minden vacak gépen megy. Oké, mert fizetünk érte(jó esetben legalábbis), de akkor is, több ezer hardvert kezel. Az egyik ha nem a legnépszerűbb nyílt OS-től is elvárnám, hogy azért legalább a nagyobb gyártók termékeinek hardvereit kezelje, mint pl a dell, mert ugyanis ebben gyakorlatilag standard macbookban is használt cuccok vannak ha jól emlékszem. Nem mindenféle taiwanban az utolsó faluból előhúzott eszközöket pakolták bele.

    Nem állítottam soha, hogy az ubuntu nem jó, azt állítottam, hogy az én gépemen, vagy ezen a típuson lehetetlen vele boldogulni. Kb olyan érzésem van, mint mikor haverom felhekkelte az osx-et a gépére, na az is elég dágvány volt, ahogy az ubuntu az én gépemen is. Ettől nem rossz, bocs, ha félreérthetően írtam. A gép se amúgy, mert win10-zel álom jól üzemel, csak na. Szerettem volna egy unityt és elég mérges vagyok most, meg csalódott.

    Szerk, mondjuk azt mégis az ubuntu hibájának tartom, hogy a 16.10 már a telepítés közben összesz rta a unity config-ot és lehalt, mert ugyanis a windows sem használ különsebben driverpakkokat a telepítés alatt, mégse kresheli le a csába az egészet. DE benne van az is, hogy ha nem live módból telepítettem volna lehet probléma nélkül felmegy, viszont azon a puszta tényen nem változtat, hogy indítás után szaggatott a kurzor is, pedig a 630M nvidia kártya nem egy bokorból előcsapott g ci, hogy ne bírja lekezelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák