Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szoke12 #3030 üzenetére

    A régebbi bejegyzéseket szerintem még megtalálod csomagolva ugyanott.

    De ha más megoldáshoz folyamodsz, akkor ok.
    Annyit kell tudni, hogy zárt drájver nem támogatja már a kártyád, a régi zárt viszont nem működik az új X-el.

    Azaz 2 dolgot tehetsz (mindamellett, hogy az AMD supportjával nem elégedsz meg :D ):
    -régebbi oprendszert használsz (a mostani is az, de már nem támogatott sajna). De ettől még mennie kéne, HA eddig ment. De ha fél éve hozzá sem nyúltál, akkor nem is tudom, eddig nem zavart valami? Most sem változtattunk elvileg semmit rajta. Még azt sem tartom kizártnak (hisz kb fél éve volt), amikor lejárt a támogatás, (ha volt fent PPA) akkor azok is törölték a rendszered a támogatottságukból, és visszaugrás történt. Egyébként nem nagyon tudom elképzelni, hogy a Cannonical egy gyak. utolsó frissítéssel leöljön mindent.
    Ha valóban viszaugrás történt, akkor lehet kutakodni a deb fájlok körül, és megtalálni a neked valót, és akkor azt fixen telepíteni.
    Illetve régebbiként még mindig ott a 10.04.4, ami még támogatott (asztali fronton jővő ápr, szerver fronton még jó sokáig)
    -új rendszer, de akkor meg kell vállni a gnome2-től (illetve a Unity-től is), lehet próbálkozni gnome3 classic/fallback - ki hogy hívja -, XFCE (Xubuntu alapból ilyen, vagy ubuntura feltéve), LXDE (lubuntu) felületekkel.

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák