Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Skilly #21011 üzenetére

    Nagyjából bármivel jobban jársz, ha a Unity-t lecseréled. ;] A biztonság miatt meg ne aggódj.

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Skilly #21011 üzenetére

    Unityre csak úgy gnome-shellt rakni :Y nem túl jó ötlet, sokan még az asztali felületek váltását sem tartják túl jó ötletnek kezdőknek, inkább a tiszta telepítés jobb szerintem is.

    Mintről saját vélemény: Bő egy éve tértem át a Mint Cinnamonra Win7- ről, persze az első időkben rengeteg disztrót kipróbáltam, én is beleestem pár kalandor tip. hibába, de ez jó, mert abból lehet a legtöbbet tanulni!

    Az első hónap végén Win7 lekerült a HDD- ről, azóta Mint Cinnamon változatokat használok, most 17.1- et. Ez a fő rendszerem, van még fenn most még vagy 5 disztró.

    Amiket olvastál a Mintről, az elég meglepő, még nem olvastam ilyesmit. :U

    Mint fő vonalon az Ubuntura épül, de annak kiadása után kb. egy hónappal adják ki a frissített verziót. Azt itt az Ubi topikban nem illik mondani, mennyit számít az az egy hónap. :D
    Ugyanazokat a csomagokat használja alapból, de saját tárolója van, így lehet bizonyos verzióbeli eltérés, de ez nem biztos, hogy rosszabb ettől! Időnként átnézek az Ubuntu Gnome- ra, alapvetően főbb csomagok hasonlóan frissülnek, de persze nem ugyanúgy. Alapból jobban felszerelt a Mint, codekek, driverek, segédprogramok terén, elég sok saját fejlesztésű programjuk, rendszer eszközeik vannak. Ahogy nézem most Mint XFCE- n is alapból fenn van az ntfs-3g.

    Olvasgasd át azt a kézikönyvet, nagy része kész van és próbáld ki.
    Van külön Mint topik is, de Linux abszolút kezdőknek topik is! Nehogy megorroljanak az Ubisok!

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák