Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz Predatorr #42 üzenetére

    Ha szigorúan a nyers teljesitményt nézzük gyorsabb, ebben a formában igaz. Ha viszont van RT, vagy épp DLSS kell hogy XL sebsség meglegyen azonos graf mellett már messze nem gyorsabb a 7900xtx sőt.... De ugye ez mint olvasható mind marketing és kébutitás.... :C

    Mindig ez megy valahogy AMD fanboy frontról. Ha Nvidia csinál valamit akkor az markting bullshit amit nem kell figyelembe venni. Ha AMD megcsiunálja akár elötte akár utána általában úgy hogy bár mindenen menjen csak általában mindig gyengébb vagy lassabb minőségben mint az Nvidián akkor az igen az már valami....Nem az első és nem is az utolsó eset, most épp az RT és a DLSS ami csak "marketing".... Hogy máig nincs a hardveres megoldásnak olyan szoftveres ellenfele ami azt a minőséget hozza azzal a sebességgel megközhelitőleg se, az nem baj de legalább az AMD "megoldása".... Pont mint annó a Physix miatti rinya. Aztán a mai napig nagyitóval kell keresni az olyan játékokat amiben csak megközelitőleg azt a fizikát eléd teszik de legalább mintdenen szarul futnak a HW támogatás nélkül..

    sixpak: ha a "Ti" rám is vonatkozott úgy egyrészt nem értem miért, tényeket irtam le anélkül hogy nekiesnék, másrészt azzal hogy már másodjára irja le azt ugyan az az ember a DLSS RT kombóra mint érv hogy "bedőltetek a marketingnek" szerintem pontosan ugyanolyan óvodás mentalitás. Egyébiránt ha tudod értelmezni amit irtam akkor engem ebbe nem vonsz bele, rohadtul nem érdekel a márka, az érdekel mi ad többet és mennyivel a pénzemért, semmi más. Csak jellemző lassan 1 évtized óta mióta az AMD vga piacon nemigen tud az NV mellé bújni felső kategóriában hogy megy a teljesitményről és tudásról a fanok általi nettó parasztvakitás, és minden amit az NV csinál az csak marketing és "sz*r" ellenben minden amit az AMD lerak az a piac és a játékosok fellegvára amit csodálni kell......Unalmas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák