Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz llll #17166 üzenetére

    Szóval olyasmiről nyilatkozol amit el se tudsz képzelni.

    Isten a semmiből teremtett a szavával. Nyilván a materialista szemlélet mást tanít és te ahhoz ragaszkodol, az anyag örökérvényűségéhez... Ezért nem is tudsz elképzelni olyat, hogy a semmiből lett valami. Én vallom hogy a semmiből lesz valami, tehát olyan alapfeltevéssel jössz ami nem azonos... Számomra az okfejtésed értelmetlen, hiszen a Biblia tanításával ellenkező dologról próbálsz meggyőzni. Szóval a "semmiből ugyanis soha nem lesz vmi" és a "namármost ha igaz a biblia" mondataid ütik egymást. Ha ezt az ellentmondást fel tudod oldani tovább léphetünk.

    "nem
    ISTEN ítélte halálra a neki nem engedelmeskedőket
    ne hárítsuk a felelősséget..."
    Ezt teljesen félreérted. Ha egy ipadot úgy használsz mint egy kalapácsot az nem egészséges. Lehet, megengedett és egy darabik úgy is funkcionál, de nem egészséges. Isten nélkül az ember meghal.
    [link]

    "visszakérdezek:
    megadta ezt nekem?"
    Megválaszoltad magadnak a kérdést. Ezek szerint isten akarsz lenni.

    "és miért vár vele?
    vagy miért nem tette meg ugyanennyi erővel az első pillanatban?"
    "Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elveszszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson."

    Az ÍGY-et nem tudom értelmezni. Még mindig nem tudom mi a bajod... de lehet csak nem tudok olvasni a sorok között... Bocsánat.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák