Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    válasz Füleske #21545 üzenetére

    Igyekszel viccel elütni az egészet. Aztán jössz egy olyannal, hogyha ez nem működik az emberek 100%-nál, akkor már nem is igaz. MIért fész annyira tőle? Csak nem zavarnak a nem létező szellemi lények, hogy mikor nyitott a nem létező koronacsakrád akkor beléd jönnek? Vagy kiderül, hogy nincs igazad és felül kell vizsgálni az álláspontod?
    Mikor legközelebb öten összeültök sörözni a haverokkal, fölveted, hogy van-e kedvük kipróbálni ezt a hülyeséget, vagy ha csak négyen vagyok megkértek egy csinos szöszit, hogy segítsen.

    Emlékszem egy részre a megmentőm a fényből. Miután belecsap a villám, és felgyógyul, Dannion Brinkley elmegy Dr. Raymond Moody egyik előadására. Ott is felveti ugyanezeket az egyik orvos, hogy a halálközeli élmények magyarázhatók az agyban lezajló természetes folyamatokkal, az alagút jelenség, a megnövekedett érzékenység stb.
    Dannionnak az a válasza, hogy számára ez egy nagyon szimpatikus válasz, mert ha ez igaz, akkor ő nem örült, és nem kell szembenéznie azzal a ténnyel, hogy a túlvilágon járt. Moody csak egyet kérdez tőle: Ha ez tényleg igaz lenne, akkor az előbbi fickót aki inzultálta miért nem verte el, mikor a régi Dannion ezt tette volna?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák