Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz bronin7 #6936 üzenetére

    A hívők hisznek valakiben, de nem ettől kapnak választ. Nekem nem kell hit ahhoz, hogy tudjam Isten létezik. Csak mert kijelentette magát nekem. Mert meglátogatott. Mert azt mondta nekem, hogy ne félj, mert én veled vagyok, és veled leszek minden nehéz helyzetben.

    Persze ettől még nekünk keresztényeknek is van problémánk, nekünk is vannak nehéz helyzeteink, de másképp oldjuk meg azokat, bízva a teremtőnk segítségében.
    És leírom, hogy valóban jön a segítség, valóban elhárulnak az akadályok, és létünk nagy részét béjében, és az Ő közelségében töltjük el.

    Ha Jézus újra eljön, akkor ítélni jön. Aki eddíg nem képes megtalálni az utat, vagy esetleg még jól szórakoznak keresztények kárára, azok koppani fognak.

    Érdemes, és kell várni Jézust, aki Úr, mert Ő a seregek Úra. Hatalmas, és erős Isten, és újjáteremti a földet, hogy mindaz a szenny, amit az emberiség felhalmozott semmivé legyen, és legyen egy olyan földgolóbis, amin lehet élni.

    Én hiszem, hogy nem lesz autó, repülő...és sorolhatnám. Egy békés nyugodt évezred közeledik anak, aki megtalálja a helyes utat.

    És aki még nem tudná, Jézus az az út, aki elvezet a Menybéli Atyához.
    Nincs más út. Aki mást mond, az hazug.
    Jézushoz pedig nem kell közbenjáró, mert minden ember szívét vizsgálja, és kopogtat. Aki beengedi, bemegy hozzá, és vele vacsorázik.

    2007-05-06 óta itt!

  • Vladi

    nagyúr

    válasz bronin7 #6936 üzenetére

    "VALÓBAN számítani fog bármit ha eljön Jézus Krisztus ÚJRA?
    Érdemes erre várni? Vagy kell-e egyáltalán?"

    Már járt itt. Sőt még jónéhány másik próféta. Oszd be. :DDD

    (#6944) JJános:

    Te pedig léci ne menj neki mindenkinek, aki idejön és kérdése van. Akik idejönnek nem véletlenül teszik. Azért mert érdekli őket a téma.
    Én továbbra is tartom hogy igazi ateista be sem teszi ide a lábát.

    [ Szerkesztve ]

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák