Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz -Ben- #847 üzenetére

    A pkaresz által ajánlott sony nem rossz, viszonylag kellemes karaktere volt egy gyors hallgatózás során, nem az olcsó brummogó sonys stílust követi - nem is az XB családba tartozik. Viszont nagyon sok zajt beengedett, és az aktív zajszűrés bekapcsolása kb semmit nem ért.

    Én végül egy Sennheiser HD 4.50 BTNC-t vettem, ami bár kicsit méretesebb utcai fejhallgató, de lassan 2 hét használat után is azt mondom, hogy megérte :) Pár hozzászólással korábban írtam róla néhány gondolatot. Illetve ha nem is a 4.50-et veszed, mert nincs szükséged aktív zajszűrésre, akkor ott a 4.40 kb 40000Ft környékén, ami állítólag lényegében egy 4.50 aktív zajszűrés nélkül. Egyébként passzívan is nagyon jól szűri a zajokat, akár egész nap lehet hordani, nagyon kellemes a hangja, és közel 25 órát megy akksiról.

    Korábban a Samsung Level On Wireless PRO-t is kipróbáltam, az is elég kellemes meglepetés volt.

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák