Új hozzászólás Aktív témák

  • nickysantoro

    csendes tag

    HY mindenki !
    Nemrég kértem segítséget tőletek vezetéknélküli fejhallgatóval kapcsolatban ! Végül vettem is 1-et erről írom most le rövidtávú tapasztalataimat (2 napja van meg), bár amint írtam eddig csak pár forintos füleseim voltak!
    A választásom egy Sony MDR-RF840RK-ra [link] esett ! Szóval kezdem: Eléggé féltem a a cucctól mert nem sok jót olvastam a technikával kapcsolatban, úgyhogy ahogy többen is tanácsoltátok elmentem 1 MM-be és megpróbáltam végikpróbálkatni a füleseket, de csak 1 et sikerült nagy nehezen kipróbálni ez volt a Sony MDR-RF800RK alapzajt alig hallottam(természetesn akkor amikor épp nem szólt a zene) haverom akinek nem mondtam hogy figyeljen rá nem is hallotta ! Mivel a Sennheiser-ekről sem hallottam nagyon jókat és ugy gondoltam hogy gondoltam hogy ami drágább az még jobb megvettem hát a 840-est!
    Tehát a használhatóság :Nagyon kényelmes több óra használat után is pedig szemüveg is van rajtam közben, az adó része a töltője is ez nagyon el van találva mivert gyakorlailag lehetetlen elhibázni a behelyezést mágneses indukciúval vagy mivel tölt ezért csak 1 aprócska fület kell eltalálni de abba szinte magától belepattan ! Kétfajta input van rajta (remélem jól írom le) jack és sztero rca így a hozzá kapott kábel oda vissza működik ! Az utomatikus ki-be kapcsolás nem rossz dolog de ha nincs folyamatos hang akkor kikapcsol (pl ha pár pecig nem szól a zene akkor akkor a win. hangokat leszarja nem kapcsol be de ha indul a film vagy ilyesmi rögtön reagál) ez kinek jó kinek rossz !

    A lényeg: A gépre dugva bizony van 1 is alapzaj ha ott felveszem a hangot és a fülhallgatón állítgatom akkor nem érzékelhető de két szám között lehet hallani ! Max hangerőnél nem mondhatnám hogy megközelíti a fájtalomküszöböt :) de végülis nem szól rosszul, a basszus az viszont felejtős nem sokkal tud többet mint 1 gyári nokia headset ! Erősítőre dugni még nem próbáltam majd ha hazajutok a koliból megézem hátha ki lehet még hozni belőle valamit (de ezt csak én gondolom ha hülyeség javítsatok ki) ! A hatótávval nincs gond még 3-4 falon is gond nélkül átlövi romlás nélkül, ha jelet veszt akkor egyszerűen kikapcsol nem halkít vagy ilyesmi persze addigra már hallhatóan zajosabb az adás !
    Hát nekem megérte de nem bolti 15-20 ezres árat (vateráról vettem, de újonnan) annyit egyszerűen nem ér meg mert a fórumok mércéjével fogalmazva nemhiszem hogy tud annyit mint 1 feleannyiba kerülő vezetékes társa !

    Hát ennyi, várom esetleges véleményeteket, kérdéseiteket !

    Üdv.: Santoro

Új hozzászólás Aktív témák