Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz hoffman_ #7988 üzenetére

    Lassan 3 napja nyúzom és imádom!
    Én is rengeteg tesztet megnéztem, ezáltal egyre többször tévedtem be hifi/audiofil topikokba ahol a userek is elégedettek vele. Sőt olyat is olvastam hogy van akinél HD820 mellett kezd napi használatos lenni a Maxwell.

    Kb majdnem mindent befoltoztak már ami hiányosság volt a félévvel ezelőtti nagy tesztdömpingben.
    Kapott egy rahedli fimware/software frissítést a dongle és a headset is egyaránt.
    Ahhoz képest hogy fél éve még nem is lehetett pc-n beállítani mert csak mobilra volt hozzá app, ahhoz képest már most ezerszer élhetőbb a friss pc-s app mint pl egy logi GHUB bughalmaz.
    Jah és kapásból megy a Dolby és a DTS is a gyári program mellet nem úgy mint logitech-nél. (~10 eur volt a Dolby licensz az ms store-ban)
    Mikrofon alapból jobb mint az X2 -nél. (mindenféle Blue Voice magic nélkül)
    Maxwell-nél hangerőben sem lessz hiány. stb stb stb
    Igazából nincs is értelme összehasonlítani a kettőt mert nem egy kategória.

    Legnagyobb félszem a footsteps volt mivel sok fps-el játszom. Viszont jópár óra RS6 Siege ,COD ,BF után azt kell mondjam hogy majdnem simán hozza a Pro X2 szintjét.
    Nem olyan tű pontos mint egy TB Stealth Pro , vagy egy Nova Pro de érzésre olyan ~5-10% -al lehet szélesebb - nagyobb az irány ahonnan hallod az enemyt mint többinél.
    Azok kimondottan kompetitívre vannak tervezre ezért jó az imaging bennük, viszont ez meg minden másban jobb. (és ebben sem rossz amúgy, csak nem olyan jó mint felsoroltak.)
    Na bumm teljesen élhető még itt is pedig ez a gyenge pontja, sokkalta rosszabbra számítottam a tesztek alapján.
    Ott van badseedtech & GadgetryTech videói amik jó támpontot adnak a döntésben.
    (hozzáteszem azóta folyamatosan fejlesztik a pc-s app-ot ami akkor még nem is volt, és Fimware is 2-3 havonta jön a Maxwell-hez.)

    Már rá is pattintottam a "gonosz" párnákat , és elvileg hétfőn érkezik ugyanilyen színben fejpánt is ami jobban állítható a több lyuk miatt.
    (mondjuk nekem a gyári bőrrel sem volt problémám)

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz hoffman_ #7997 üzenetére

    Igen, az amazonról rendeltem. 2 nap volt a kiszállítás az Eu raktárból (FR) ide németbe.
    Sajnos az annyi , vámmal szállítással mindennel együtt.
    Nézd meg még a Defean párnákat, arról is jókat írnak. Én is ezek között vaciláltam.
    (Defean még a kosárban figyel ettől függetlenül ;] )

    Én reménykedtem egy nagy deal-ben hátha beesik 1000 környékére fekete péntek alkalmából a hd820, de bilibe lóg a kezem! :DDD
    Az a max amit lélektani határom megenged egy fülesre, és elhatároztam egyszer azért lessz egy olyanom.

    #7998csendes
    Sokat számít amúgy a Dolby játékokban. (Házimozinál meg kb ég és föld)
    Már amelyik támogatja, mivel nem mindegyikhez van támogatás motor oldalon. Nem véletlen.
    Persze ezek single playeres vagy arcade lövöldözős / versenyzős játékokban jelentkeznek főleg. Az elmerülést nagyon befolyásolja.
    Pl, Cyberpunkban érdemes amúgy egy zsúfoltabb részen ki/be kapcsolni és akkor (is) nagyon észre lehet venni milyen dolby-val és anélkül.
    Kompetitívre meg csak stereo és hozzá külön állított EQ.

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz hoffman_ #8000 üzenetére

    Persze mindenképp próbáld ki a gyárival is! :K
    Közben megjött a WC pánt is! (wtf amazon, kevesebb mint 24 órája rendeltem..)

    Ha esetleg egész nap terveznéd hordani akkor már arra is van upgrade a pántra a kényelem szempontjából :D
    [Pilot pad - ZMF]

    Nekem eddig max 4 - 4,5 óra volt a max viselés egyben és nem éreztem ennyi idő után sem kényelmetlennek. Szóval nálam kimarad ez az upgrade.

    Írok mindjárt CW-nek hogy milyen már hogy a mic-re nincs színazonos szivacsuk... szégyen :DDD (és akkor a forma se ilyen bumpszli legyen hanem lapos)

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

  • gaston63

    tag

    válasz hoffman_ #8055 üzenetére

    Még egy kérdés, megnéztem az alin cuccot, de én ott csak androidos támogatottságot láttam. Már amennyire a 0 angol tudásomból futotta. https://eu.soundcore.com/cdn/shop/products/3_fcd66916-3f77-44fb-bdfa-b3638305d331_2048x.jpg?v=1638189649, ill. itt nem is találtam semmit erről.

    sajnos ez a link beillesztés nem, bocs

    [ Szerkesztve ]

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz hoffman_ #7997 üzenetére

    eszembe jutott, hogy írhatnék egy pár sort, amolyan follow-up jelleggel. fél éve nyúzom az Audeze Maxwell-t, maximálisan elégedett vagyok a vásárlással. minden fillért megért. igyekeztem a legjobbat keresni, azt gondolom, hogy meg is találtam. jelenleg nincs jobb alternatíva vezeték nélkül szerintem, főleg ha vegyes a felhasználás. két, talán háromszáz óra használatban Baldurs Gate és Halo, rengeteg YT, illetve .flac és .mp3 zene van benne, de mindig örömmel veszem fel. ez a szubjektív része. köszönet contaxg-nek ezúton újra, hogy könnyen elérhetővé tette nekünk a típust itthon is.

    az objektívet tekintve a hangot kihagyom, egyértelműen imádom. GadgetryTech és Badseed Tech korrekt videókat csinált róla. ami viszont tőlem független tény, hogy az akkuidő nagyon erős. háromszor, ha töltöttem az elmúlt fél évben, és kétszáz óra felett lehetek vele. ennek egy árnyoldala van, a súly. sokat írják, hogy nehéz, ez tagadhatatlan. engem nem zavar, de egy 4-6 órás multi session alatt viszont megérzi az ember. nekem belefér, nem mindenkinek lesz jó. van egy Bose QC35-öm, nagyon szeretem, városban azt használom továábbra is. nem dobtam a kukába, szerethetően szól, de azért nem ugyanaz.
    a gyári szoftver nem tűnik bajosnak, nekem szépen frissült, a FW frissítések is rendben voltak, a funkcionalitást korrektnek gondolom. elgondolkodtam rajta, hogy a HD555 után vezetékesből is Audeze-re váltok, de annyira elég nekem a Maxwell, hogy egyelőre elengedtem.

    van hozzá Wicked Cushion párnám, picit talán kényelmesebb, de a gyári is rendben van. a hűvösséggel reklámozzák, azt hamar elengedi, nem kötelező a csere. a tartószíjat nem cseréltem ki, nekem kényelmes a gyári, de a súly miatt lehet, hogy valakinek segít egy több állítást engedő utángyártott megoldás.

    ui.: utcára nem vinném ki. volt Sony XM szériám, de a QC35 II-re esküszöm, ha valaki ilyet keres és talál használtan szépet, csapjon le rá :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák