Új hozzászólás Aktív témák

  • Diego Milito

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég találtam rá erre a fórumra, mert érdekel, hogyan tudnék letölteni a médiaklikk oldaláról engem érdeklő műsorokat. A kommenteket olvasva örömmel láttam, hogy vannak itt olyanok, akik nagyon profik a témában. Én a Jaksta programot próbáltam ki, amit a cocka ajánlott itt többeknek, és aminek nagyon megörültem, hogy végre van valami, amivel letölthetek. Működik is nálam, viszont az a gondom, hogy egy 912 x 512-es felbontású felvételnél a fájl méret mindig meghaladja az 1 GB-ot, a 1280 x 720-as pedig a 2 GB-ot, pedig nyilvánvalóan a műsor időtartama ((pl. Ridikül adásonként kb.44 perc) ) ezt nem indokolja.
    Nemrég láttam ben_istvan kérését, ami a Klubszoba 142. részére vonatkozott és ez ugye kb. 50 perc, a cocka által felvett adás fájlmérete mégis csak 625 MB, ráadásul a kisebb fájlméret ellenére is jobbnak tűnik a kép minősége, az általam felvett ugyanolyan felbontású, de jóval nagyobb méretű fájlnál.
    Tudom, hogy a hiba nyilván nálam lehet, mert valamit rosszul csinálok, és nézzétek el nekem, ha fentebb hülyeségeket (is) írtam volna, vagy hogy ennyire amatőr (vagyis inkább totál kezdő) vagyok a dologban, de nagyon szeretném megtanulni, hogy mit és hogyan kellene tennem és szeretném, ha valaki segítene ebben!
    Amennyiben megoldható, előzetesként kérhetnék egy-egy Család-barát, illetve Ridikül műsor felvételt (pl. mindkettőből a november 10-i adást), csak azért, hogy nagyjából láthassam, hogy normál esetben milyennek kellene lennie?

    Előre is hálásan köszönök mindenféle segítséget, instrukciót!

Új hozzászólás Aktív témák