Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kispx

    addikt

    válasz cocka #333 üzenetére

    > "Hát hogyne. Általában normálisabb helyeken titkosítva van maga a link, így direktben forrásból megnézni épp ezért nem fogod tudni."
    A többségénél ott van, csak elvan keverve. Aminél pedig "titkosítva" van, ahhoz pedig mellékelik a "kicsomagolási eljárást" is, mert különben a kliens sem fogja megtudni, hogy honnan kell a streamet szedni. Azokkal szokott baj lenni amely nem konténeres fájlformátumot streamel, hanem külön audio és videó streamet (és azt is darabolva és feltételekhez szabva, lásd silverlight).

    > "F12-vel nem egyszerűbb?"
    Ugyanaz, csak egyeseknél (mint nálam linuxon) foglalt az f12, így nem azt csinálja. A ctrl + shift + c re nem nagyon szoktak más global shortcutot definiálni, így azt használom.

    > "Ennyi a lejátszó forrása, hát ebből éppen megtudsz dolgokat, csak azt nem hogy a konkrét linkje a videostreamnek micsoda."
    Ennyi pont elég. Megtudtam belőle, hogy ustream közvetítés, egy googlel kikerestem a forrást http://www.ustream.tv/channel/erdely-tv, ustream producerrel meg le lehet tölteni. (Adobe Flash programozásához nem értek így egy 3rd party cuccot gugliztam)

    (#334) Dency01
    Az eredeti kérdésedhez pedig visszatérve, a javascriptes dolgokat is nézd át, mert oda szokták elkeverni. Ha pedig az általam linkelt lejátszót használja az oldal, akkor van néhány módszer, amivel átlehet adni neki a lejátszandó fájlt. (már ha nem élő adásról van szó)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák