Aktív témák

  • CyberVanDal

    csendes tag

    Sziasztok!
    Sajnálom, ha nem kellett volna ezért új topikot nyitni, teljesen zöldfülű vagyok az oldalon.
    A problémám a következő: Jelenleg van egy 8800 Ultrám, ami nagy valószínűséggel felmondta a szolgálatot, kék-sárga csíkokat varázsolt a képernyőmre, az nvidia driver nem érzékeli, hogy lenne rá csatlakoztatva gpu. Kicsit utána olvastam, és tudomásom szerint mindenképp le kellene cserélni a kártyát. A kérdésem pedig az lenne, hogy tudnátok-e olyan kártyát ajánlani, ami nem túl drága(30e forint körül) és ugyan olyan a foglalata mint a mostani kártyámnak? Nem igazán tájékozódtam az utóbbi időben a hardwarekről, ezért fogalmam sincs mit lehetne bele vásárolni.
    Előre is köszönöm!

  • kenwood3

    őstag

    válasz CyberVanDal #1 üzenetére

    Szia!
    A mostani karid nagy valószínűséggel memóriahibás . Az ilyen kártyákat általában a gyártó is cserélni szokta ha garanciás.
    Jó lenne tudni a konfigod többi összetevőjét ahhoz, hogy megfelelő karit tudjunk ajánlani pl: cpu, tápegység stb.

    Mi az az ekezet dragasag??

  • Beppe91

    aktív tag

    Sziasztok.
    Olyan problémám lenne, hogy egy nvidia geforce 8600gs videókártyám tönkre ment, nem figyeltünk oda rá és leállt a portól a ventije, majd túlmelegedett. Szereztem egy ismerősömtől egy sapphire radeon x1650 pro ez is PCI-Expresses, viszont ahogy beleteszem a gépbe bekapcsolom, felpörög a venti majd leáll, olyan mintha lekapcsolna a táp túlfesz miatt vagy ilyesmi. Van valami ötlet mitől lehet? Akitől szereztem azt mondta egész délután ment a gépébe, és működött direkt kipróbálta mielőtt odaadta. Találkozott már valaki ilyen hibával?

    Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000

Aktív témák