Új hozzászólás Aktív témák

  • mrkivancsi

    csendes tag

    válasz atillaahun #693 üzenetére

    Te bízol ebben az AxiVoip-os rendszer működőképességében? Nem tudom elképzelni a rendszert, hogy mi alapján működik. Szetm semmi infrastuktúra nincs mögöttük. Le van valahol írva a rendszer működése? A működés címszó alatt csak ezt találtam http://partner.axivoip.com/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=224
    Egy local access number alatt tudnám még valahogy elképzelni, hogy valamelyik betamax/delmontos rendszerre rácsatlakozik. De melyik hazai mobilszogáltató engedi a vezetékes local számot hívni ilyen olcsón/majdnem ingyen? Vagy netán zöld számo(ka)t akarnak erre a célra használni. :Y Szegényes a fantáziám, mert nemigazán tudom ezt elképzelni , hogy 12 Ft-os mobil to mobil hívásokat lehet a saját (tmob, telenoo, voda) szolgáltatón keresztül akár okostelefon nélkül is megvalósítani.
    Szokták az ilyenekre mondani, hogy erre befizetek. Hát én nem az biztos, mert ennek erősen piramisjáték színeztete van. Legalábbis én eléggé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Habár érvekkel meggyőzhető :)

Új hozzászólás Aktív témák