Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz wednesday #16531 üzenetére

    Én is nekiláttam, de miután az első után még a úgy volta mivel, legfeljebb megveszem GE-ből. Aztán fordult a kocka : Nem lett meg a második taskban sem a 35K pont, csak 20K, szóval a Yak 3e-t elengedtem. 1150GE-t már pláne nem tudok összekapálni, ráadásul ahogy a mellékelt ábra mutatja, még ha rámegyek sem feltétlenül van meg a 35 ezer pont. (egyébként a pontozással is b*sztak valamit, újabban szinte lehetetlen 2000 pont feletti meccset menni).

    "normális, hogy 3-6 perceket vársz egy csatára? Ráadásul úgy, hogy repülő event van és kiírja, hogy 40 várakozó...és akkor is vársz." - teljesen. Feljebb panaszkodtam, hogy velem is ezt csinálja, ráadásul utána egy olyan csatába dob be, ami szemmel láthatóan hosszú percek óta megy. A tabella elején már 1000+ pontos játékosok vannak, te meg csak akkor kerülsz be a csatatérre. Aztán lehet lesni, hogy semmi érdemelegesen nem csináltál és vége a meccsnek. Különösen nagyobb boostereknél szereti ezt.

    Pénteken kikapcsoltam a JIP-et, és este nyolckor (érted, péntek este 8 amikor azt gondolnád, hogy van játékos, meg 40-en várnak játékra) simán felment a várakozási idő 7-10 percre. Aztán a játék is rájött, hogy ez nem jó, mertszombaton mikor elindítottam, vissza volt kapcsolva a JIP magától.

    Már most nem is fórumpostba hanem videóba kezdek gondolkodni, amiben összeszedem a játék égető hibáit (AB repülős szemmel legalábbis), hátha javításra kerülnének, mert kezdek oda eljutni, hogy ez játszhatatlanabb mint az 1.45 "Steel generals"-nál mikor csatlakoztam. Márpedig az egy 10 éves update.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

  • kigyi_23

    addikt

    válasz wednesday #16531 üzenetére

    Gyakorlatilag a gomb megnyomása után már vált is betöltő képernyőre a csatákba olyan gyorsan bedob. Igen van nekem is nagyon ritkán olyan, hogy vár 2 percet, de 3-6 perc az nem fordult elő. EU és CIS között érdemes váltani, ha nem megfelelő a szerver keresési idő. Nagyon örültem volna tegnap, ha ilyen meccseket kapok ahol bombázhatok, de szinte mindenhol voltak többen is erre a célra így letettem róla. Nem rendelkezek olyan gyors géppel amivel időben érnék oda így csak akkor van lehetőségem bázist bombázni, ha a többiek nem akarnak :D
    Realisztikus módban tolom lehetséges, hogy ezért talál rögtön csatát?

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák