Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz anytime #6043 üzenetére

    Kicsit megkéstem, de válaszoltak is helyettem és jól. Hiába emelkedsz ha nem látod azt aki alattad van. :)
    Vannak gépek amik nagy magasságban jók, azokkal törekedni is kell rá, de hiába, ha az ellen nem megy fel hozzád, mert neki az alacsonyabb a jobb.

    Ez fel is vet egy problémát, hogy akkor a nagy magassági elfogók és kísérőknek mi a haszna. Elvileg a bombázók a válasz, amik jelenleg nem jól vannak implementálva a játékba, mert általában alacsonyan verekednek a vadászokkal vagy a tankokat próbálják kiszedni ami azért egy stratégiai bombázónak nem igazán a feladata. Ezt, ha minden igaz akkor meg fogja oldani az új fajta csata amit már tesztelnek. Illetve, hogy a következő kis patch már jelentős DM változást hoz magával. Remélhetőleg megoldva a lelőhetetlen bombázók problémáját. Illetve ígérték a lövészek kordában tartására is valami megoldást.Végre volt szó a lőszerkészlet végessé tételéről is. Szóval ha jóval sebezhetőbbek lesznek és rászorulnak a vadászfedezetre akkor nekik is érdekük, hogy olyan magasságban legyenek ahol a védőik a legjobban teljesítenek. Ekkor már lesz emelkedés, de ez nem lesz verseny, mert a tervek szerint egyszerre három esemény lesz aktív a csatában és ez csak az egyik, aki nem akar az nem megy bombázóvadászatra. Persze ehhez kellenek normális célok is. Ezeket is megígérték. Ha nem cseszik el akkor egy remek módot fognak létrehozni. Már csak fülke kéne minden gépbe. :)

    Illetve aki most örül a B-17, B-25, PBJ és A20G-nek. Az készüljön, hogy lényegesen sebezhetőbb lesz a gépe.
    Végre rendbe teszik a nagy kalibereket, ha minden igaz. A DM az közös az összes módban. Szóval AB, RB is érintett lesz ebben szerintem.

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák