Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Phobion #2955 üzenetére

    Én továbbra is tartom, hogy a HH vonala teljesen szétcsúszott és a novellaírók szétcincálják az eredeti lore-t, mindenféle átgondoltság nélkül.

    Az Ő szemszögükből Horus esetleges visszahozatala kész főnyeremény, még 50 novellára való alaptörténet megvan. :DDD

    Eközben a "timeline" vége évek óta viszonylag békén van hagyva, a GW nem tudott mit kezdeni vele az elmúlt időben, a 8th Edition kijövetelekor (2017) ugye Guilliam elindította a Indomitus Crusade-t. Amely effektív szinten csiga lassan halad előre...
    A 10th Edition (2023) ezt nem piszkálta, ezért inkább a galaxis túlvégén elindult a negyedik Tyranida invázió, most ezt hozták elő fő csapásiránynak (jééé, a Space Marine 2 játékban is Tyranidák ellen harcolunk majd, vajon mihez kapcsolódik? :DDD)

    Ilyen háttér mellett az, hogy a HH novellasorozat végén (is) csinálnak egy csomó WTF megjegyzést igazán semmiség...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

  • Düsseldorf

    tag

    válasz Phobion #2955 üzenetére

    Igen, némelyikbe te látsz bele többet, vagy az aki írta - bár tévedhetek is :)
    Egyenként:

    ": a Császár utolsó szavai Horushoz.
    "I wait for you and I forgive you."
    Ebbe mi a wtf? A várok rád azt jelentette ott, hogy HA leveti a Káosz erőit magáról, akkor várja és megbocsát neki - H. rövid időre önmaga lett, ezzel elnyerte a bocsánatát, de mivel ez csak piillanatokig tartott, már kezdte a 4 isten visszaönteni bele a hatalmat, ezt használta fel a megölésére. Én ebbe semmi wtf-t nem látok, olvasva az egészet, nem csak rövid részt kiemelve a kontextusból.

    "Régi lore szerint teljesen megsemmisült Horus lelke, lehet kapott egy kis retcont, hogy később esetleg fel tudják haszálni és valahogy visszahozni? Pörögnek a teóriák, hogy a 'Star Child' menthette meg a lelkét"
    Ez véleményes, bele lehet magyarázni, hogy talán nem semmisült meg teljesen, mert ez tényleg nincs leírva így szó szerint, de az sincs leírva, hogy nem semmisült meg és esetleg megmaradt.

    A harmadik így van, az viszont nagyon nem biztos, hogy ezt tartósan is meg lehet-e tenni, még ha akarná is valamelyik.

Új hozzászólás Aktív témák