Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peace

    nagyúr

    válasz Cifu #640 üzenetére

    Ez meg bizony sajnos elkerülhetetlen volt egy idő után. A pénzéhség (márpedig GW imádja a lovettát!) mindig a minőség rovására megy egy idő után. Olyan ütemben kell ontaniuk magukból az új könyveket meg rajongói nyomásra gondolom továbbgörgetni a fő történeti szálat (Primaris űrgárdisták és Guilliam), hogy ember legyen a talpán, aki képes kézben tartani ezt az állapotot és kiszűrni mindennemű ellentmondást és megdorgálni az írókat egyenként, hogy "na márpedig ez így kuka és most írsz olyat, ami belefér a mi elképzelésünkbe" (már ha van egyáltalán ilyen).
    Én rettentő casual WH40K rajongó vagyok, sosem ástam bele magam mélyen, mert csak elvesztem volna a temérdek információ közepette. Ian Watson könyvekkel elindult a szerelem és azóta is széles mosollyal az arcomon olvasom a könyveket angolul/magyarul és ha kijön valami érdemlegesebb játék, akkor azt püfölöm. Bár ez sajnos rettentő ritka alkalom. Jelentkeztem "Gladius" beta tesztre, nem tudom mi lesz belőle...

  • Matej

    tag

    válasz Cifu #640 üzenetére

    Patent ugyanez a véleményem.
    A pénzéhség minőségre gyakorolt hatásával is egyetértek.

    Én beleástam magam, mert imádom és mivel rpg-zünk is benne, így jól jönnek az ötletek, de az utóbbi időben csak kaotikus kapkodást és a "Ez a csata, (lény, tank, úrhajó, fegyver, eretnek) legyen még nagyobb, mint az eddigiek. Robbanjon fel több bolygó és legyen még titokzatosabb az Inkvizíció (Mechanicum, GK, Sisters, ...stb.)".

    Szomorú ez nagyon, és halvány esélye sem látszik a kilábalásnak.

    MaTeJ

Új hozzászólás Aktív témák