Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Peace #844 üzenetére

    Elhiszem. Csak szóltam, hátha érdekel valakit. :)
    Komoly akció ritkán van Warhammeres játékokra.

  • Rexdemon

    aktív tag

    válasz Peace #844 üzenetére

    Nem csak neked nem ^^ Ez is azon WH40K game-ek közé tartozik, aminek semmi köze igazából hozzá, csak vmi másik játékot kiadtak egy WH40K-s skinnel. Még a mobilplatformos játékok között is szörnyűnek számítanak, de PC-n? Szégyen... :(

    +1 WH40K Inquisitor: Martyr kalandjaim kb véget is értek, mivel a kampány lvl32 körül elfogyott és SEMMIT nem lehet csinálni, csak random küldetéseken keresztülrágni magamat, azaz grindolni a maximális lvl50 eléréséig. Viszont ott sincsen semmi, csak ua az a kb fél tucat féle terep és sacc kétszer annyi map. Elfogyott a tartalom... ezt nem tudom,h hogy tervezték, de nagyon sután sikerült. A stuff rendes ára 16k HUF ennyiért azért logikus lenne egy befejezett játék, mert sajna a Martyr nem tűnik annak. A hangok egész jók (pár kifogásom azért lenne) a zene nettó zseniális, a csillagutazás közötti animáció viszont qrvára nem fluff, hanem SG1 koppintás malacvisítás nélkül. A skillek közt nincsen igazi "gamechanger" csak ide-oda pár %, semmi "omfgdekúúúl" érzés ha kapsz egy elköltesz egy pontot.
    Lehetne szeretni számos hibája ellenére, de hogy a tervezett szintek alig több mint a felénél elfogy a móka, csak a grind marad... nehezen (ha egyáltalán) megbocsájtható.

    Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.

Új hozzászólás Aktív témák