Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tankistacica

    újonc

    Ez a játék egy gyöngyszem bárkinek aki belemerült már a Warhammer 40K világába. Nagyon jól eltalált önazonos karakterek, és egységesen továbbvitt világ, rengeteg új, sosem látott aspektussal. Minden passzol mindennel, gyanúsan több végigjátszást is megér, mert első körre a felét sem fogjuk a lehetőségeknek felderíteni. A döntéseink néha kibogozhatatlanul szerteágaznak, sokszor jobban befolyásoltak az olvasott WH könyvek mint az adott szituáció. Nehéz követni annyi minden történik sokszor, de nagyon szórakoztató. Persze ennek ára van: rá kell szánni az időt az olvasásra.
    A játék 51 000 sor szöveget tartalmaz, tehát akinek a McDonalds automata értelmezése is csak makogva megy és/vagy ki akarja jáccani 3 nap alatt (jelzem, a kijátszani szótól hányok...) azoknak csalódás lesz. Fordítást várni kár a közeljövőben, a kánonban rengeteg az olyan kifejezés ami szó szerint műfordított, emiatt az AI fordítás zagyvaság vagy nagyon furcsa lenne.

    [ Szerkesztve ]

  • tankistacica

    újonc

    Egyszerűen imádom Argenta kiskutyaszerű lelkesedését minden kipurgálásra való gonosz elpusztítására, beleértve azt is amellyel négyszer mellétalál plusz kétszer hátbalövi a saját tankját :D...
    Tipikus helyzet:
    "Zsivaly hallatszik körülötted, majd egy gömb alakú tárgy gurul eléd"
    Argenta: Uram, ez sértés veled és magával az Istencsászárral szemben!
    Kérek engedély az ellenség elpusztítására!
    Ööö... ezek gyerekek és csak labdáznak.
    Argenta: EZ határozottan eretnek viselkedés. Tűzparancsot kérek!
    Kussolj már és ülj le az Istencsászár szerelmére...!

Új hozzászólás Aktív témák