Új hozzászólás Aktív témák

  • #11493888

    törölt tag

    válasz King Unique #1486 üzenetére

    Rengeteget olvastam anno a HT kikapcsolásáról az adatlopás megelőzése miatt Microsoft és Intel álláspontokat amin foshabbá röhögtem magam állandóan mert mintha egy politikus válaszát kaptam volna csak állandóan útmutatásnak.
    "A HT kikapcsolását nem ellenezzük, de nem is javasoljuk"
    "A HT kikapcsolása teljesítrménycsökkenést okoz, de az adatlopás lehetősége miatt Megfontolandó"
    És az egyenes kérdésekre adott válaszaik pl: -Most kikapcsoljuk? vagy nem?
    "NemIgen" :DDD

    Azóta eltelt idő óta javították hardwaresen ezt a problémát, és talán most már mindenki nyugodtabban alhat bekapcsolt HT -el. bár kitudja?

    mindegy.

    Az Optimalizálásról meg az én véleményem az, ezt mindenki maga döntse el meddig mit és minek OP rendszer szinten.
    Ha tulzásba esik, eljuthat egy ReviOS szintig is, ha meg bele se kezd, a kezdetben gyors pattogós operációs rendszer, szép lassan be fog lassulni ez a rendszer is ahogyan a többi is, mert nincsenek csodák, és a feltelepített szükséges egyéb programjaink is lezabálják az erőforrásokat, tele aggatják a rendszert szükséges és szükségtelen memóriában futó programokkal, és szépen ezennel búcsút is intettünk a kezdetben feltelepített friss pattogós windows-unknak, és marad a kezdeti gyors rendszer utáni sóvárgás, vagy a "buherálás, optimalizálás, kiherélés" hogy ezt a kezdeti állapotot visszakaphassuk... -a számunkra szükségesen feltelepített sazükséges programjainkal együtt... -én pl ezért teszem.
    (sztem)

Új hozzászólás Aktív témák