Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Krystal_s #133554 üzenetére

    Amire ugye már előzőleg le lett írva, hogy nem feltétlen szükséges, meg van más lehetőség, módszer is az újraaktiváláshoz, sőt lehet csak elég majd megadni a termékkulcsot a telepítésnél / utána és ennyi, vagy ha van meglévő digitális licenc a hardvernél, akkor az sem kell.

    Ha helyi fiókról Microsoft-fiókra váltasz, akkor nem meglepő, ha az utóbbi lesz aktív, a Microsoft-fiók jelszavával vagy PIN-kóddal stb. lehet bejelentkezni. Ahogyan az sem meglepő, ha alapesetben szükséges a PIN-kód megadása, viszont linkelve vannak az előző válaszban leírások hogyan lehet bejelentkezésnél a Windows Hellót, PIN-kódot stb. a gépházban kikapcsolni, nem feltétlen kellett volna csoportházirendben matatni. + Ahhoz is linkelve lett leírás, hogy a gépházban hol kell visszaigazolni a személyazonosságot.
    Nem teljesen világos pontosan mit csináltál és miért lett nálad ez, de mint leírtam, most direkt kipróbáltam újra és nálam éles rendszernél gond nélkül működik Microsoft-fióknál a bejelentkezés, meg aktív internetkapcsolat mellett sem lép be magától, hanem csak a PIN-kód vagy ha azt választom, akkor a Microsoft-fiók jelszavának megadása után. Automatikus bejelentkezés meg akkor van, ha külön az van beállítva. Az meg hogy a neten ki mit ír egy dolog, ahol ha nem ismertek a részletek, meg hogy esetlegesen mit állítottak be/el, akkor úgy nem sokat ér. Valamint kipróbáltam többször, több PC-n és több W10-en, ahol nálam gond nélkül működik és nyilván az utóbbi a normális állapot.

    Ha nem sikerül belépni a Microsoft-fiókba, azzal bejelentkezni, akkor komplett útmutatók vannak a hibaelhárításhoz, új jelszó kéréséhez, stb., valamint lehet utólag Microsoft-fiókról helyi fiókra váltani, utóbbihoz is adott számos leírás. + Írtad, hogy van valamilyen mentésed, ahol adja magát azt visszaállítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák