Új hozzászólás Aktív témák

  • Montliard

    csendes újonc

    Üdv!

    Segítséget szeretnék kérni egy igen körülményes problémához, melyre órák alatti böngészés után sem találtam megoldást még csak megközelítőleg sem. A probléma valódi forrását nem tudom meghatározni, Lehet hogy a Windows 10 okozza a problémákat, vagy lehet hogy az integrált hangkártya az alaplapon. Mondhatjuk hogy kétségbeesett vagyok mert sehol sem találok rá megoldást.

    A probléma: Első lépésben egy hanggal kapcsolatos problémáról van szó, miszerint ha elindítok egy alkalmazást (értsd; bármilyen pc játékot), akkor egyszerűen nem szól a hang, vagy csak pár másodpercig szól majd elnémul. Ezt a jelenséget odáig tudtam visszakövetni hogy megnyitom a lejátszó eszközöket, majd a következő üzenet fogad:

    http://www.kephost.com/image/v288

    Ezután újra engedélyezem, majd az adott programot is újra kell indítani hogy legyen hang. Magával a hanggal semmi probléma, gyönyörűen szól, és ezen kívül semmi problémát nem tapasztaltam, viszont ez is elég frusztráló tud lenni.

    Órákig böngésztem WEB-en felkutatni a megoldást, és ami legközelebb állhat a problémához; hogy a windows 10 automatikusan frissíti az illesztőprogramokat a gyári driverek helyére, és ez okozhatja a problémát, én viszont hozzáértőbb segítségért fordulnék, hozzátok!

    Mindezek alapján végül nem tudtam megállapítani hogy hardveres, szoftveres problémáról van e szó, ezért off topic-nak jelölöm meg a kérdésemet, remélem tudtok benne segíteni, és előre szeretném megköszönni annak aki segítő szándékkal fordul majd a kérésem felé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák