Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz davidj92 #952 üzenetére

    Még csak 2 napos tablet tulaj vagyok (Miix 2 8" - 64GB), nekem egyelőre nagyon bejövős. Foglalkoztatott a 10"-os megvételének a gondolata is (egy hete még volt az Edigitalnál akciósan 99.900-ért, de elfogyott). Végül is nekem túl nagy lett volna a mérete, illetve a fullHD kijelző miatt az asztali programok ikonjai kezelhetetlenül picik lettek volna. A 8"-os 1280x800-a is néha próbára teszi a szememet, illetve nehéz is azokat a pici ikonokat eltalálni ujjat (pl. programok bezárása).

    Most már minden alkalmazásom fel van telepítve, a gép "be van lakva", de erre rá is ment 2 napom. Volt egy teljes rendszer-újratelepítésem is, mert elsőre angol nyelven sikerült aktiválnom az Office-t.

    Kérdésedre a válasz: az Office 2013 része az árnak, fel is van telepítve a gépre, de neked kell aktiválnod a mellékelt regisztrációs kóddal. Hogy ne kövesd el azt a hibát mint én: Állítsd be az oprendszert, miután annak a nyelve már magyar, indítsd újra a gépet, és csak ezután aktiváld az Office-t, mert így magyar nyelven fog regisztrálódni.

    Amúgy piszokul tetszik a kis gép, a mellékelt stylus is nagyon jól használható az asztali programok kezelésére. A képernyő-billentyűzetet már megszoktam, az asztali programok kezeléséhez meg egy BT-s egeret használgatok leginkább (a régi notimét). Őrület, de VPN-en a céges vállalatirányítási rendszerhez is hozzáférek, sőt - próbaképpen - még CAD-programot is telepítettem rá: nem kényelmes használni, de "végszükségben" alkalmazható.

    szerk: nagyon hasznos a 8"-os beépített GPS-e, az Áruházból letölthető Here Maps térképekkel offline navigációt is tud!

    szerk2: Megint van 10"-os jó áron!

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák