Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    No Acer Iconia w4-820 + W8.1pro U1, naprakészre frissítve a következővel kerget az őrületbe:

    Rapoo 6100 Bluetooth billentyűzet
    - 1 perc inaktivitás után lekapcsolódik (jó esetben, mert van hogy 5-10ms után teszi). Ezzel még nincs is nagy gond, de ha megnyomok egy gombot akkor nagyjából 5-8-ig tudok elszámolni míg ismét aktív lesz a billentyűzet. (Ma teszteltem laptopon is,1-2s alatt visszakapcsolódott rá mindig.)
    - Írás közben néha "beakad" 1-2 gomb. Tehát írok és a leütött gomb vagy 84x ismétlődik, azaz jó esetben csak elront egy egész sort, szót, vagy beakad és onnantól kezdve csak a BT kikapcsolása a gépen és visszakapcsolása hoz enyhülést (mert a gép akad be nem az eszköz, lévén ha kiveszem az elemet, akkor is folytatja a karakterek beírását). Ha mondjuk nem egy karakter hanem egy funkció gomb makkan meg akkor reset segít csak, lévén menükben sem tudok navigálni mondjuk egy Enter vagy Space megőrülésénél.

    Bluetooth Egérnél
    - Lelassul a mutató sebessége azaz fáziskésésben van
    - Felgyorsul és 1mm mozdításra átszánkázza a képernyőt
    - Megáll és nem mozdul többet
    - Mind három esetben csak a tablet BT rádiójának kikapcsolása és visszakapcsolása hoz ideiglenes megnyugvást.

    A harmadik jelenség meg hogy egyszerűen rájön az 5 perc és X ideig (random) semmilyen BT kütyü nem működik, mintha kikapcsolt volna a rádió, majd visszatér belé az élet.

    Az imént toltam a tabletre frissítést (minden eszköz + firmware(UEFI)), aztán remélem a jövő hét folyamán ki tudom tesztelni és csak ennyi volt a gond. Ha nem akkor földhöz csapom, ráugrálok vasalt bakancsban és meglátjuk az új dekopír fűrészemmel képes vagyok e egy szabályos kör alakot vágni rá. :W

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák