Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz cinkoxid #968 üzenetére

    USB-s kütyükkel teljesen korrektül megy minden, csak a bluetooth-al van baja. Elemeket pár napja töltöttem így azzal nem lehet gond, meg mint írtam laptopon tökéletesen ment ma mind a kettő. A BT erejével sincs gond, mert működik 5 méter távolságból, azaz érzékeli az eszközöket, sőt telefonnal még fájlt is cseréltem. Csak néha egyszerűen megőrülnek az eszközök. Ráadásul az esetek 90%-ban 30cm-en belül van mind a két eszköz.

    USB-vel az a baj, hogy amikor le van merülve a készülék akkor kiesik a játékból. Ezért is vettem BT eszközöket. Meg azért mert a billentyűzet nagyon tetszett, mind méretileg, mind kinézetileg. Illetve utálom a kábel rengeteget ezt pedig tudom használni több készülékhez is átdugdosás nélkül.

    Ha lenne rajta egy teljes értékű USB port még pluszban akkor tuti rácuppantanék egy logitech microReciever-es kombót ami eddig minden eszközömmel tökéletesen ment. Még csak ki se lógna nagyon a gépből.
    Na mindegy, majd legközelebb erre is odafigyelek tablet vásárlás előtt.

    Addig meg tesztelem a frissített drivereket és UEFI-t.

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák