Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz D.Orion #1347 üzenetére

    A valóságban is volt szórás a lövések között, mert az egymással párhuzamosan kilőtt lövedékek keltette örvények hatással voltak egymásra. Ennek leghírhedtebb példája a Jean Bart volt. Ezenkívül a lövegtől és a lövedék formájától, áramlástani jellemzőitől is függött, mennyire képesek stabilan a röppályán maradni. Az angol gránátok pl. hajlamosak voltak összevissza bukfencezni kilövés után, míg a német oldalon sokkal stabilabb röppályát írtak le a gránátok.

    A romboló pedig igenis hatásos fegyver volt a csatahajók ellen, már a japán-orosz háborúban is mindenki retteggett a másik oldal rombolóitól és később sem volt ez másképp. A torpedók nagyon is hatásos fegyverek voltak, ezek okozták több nagy csatahajó pusztulását - még ha nem is mindet hajóról lőtték ki.

    Annyiban persze igazad van, hogy a játékban vicces, hogy ha meglátsz egy csatahajóról egy rombolót, akkor a játékot befejezettnek is tekintheted, mert kitérni nemigen fogsz előle a lassúság miatt, a komoly nehézlövegekkel viszont nagyon nem egyszerű olyan találatot bevinni a rombolókra, amely miatt az harcképtelenné válna, netán azonnal elsüllyedne.

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák