Új hozzászólás Aktív témák

  • sith7

    nagyúr

    Én abban látom a legnagyobb gondot magas tier - ben cirkáló esetén , hogy kicsi a lőtáv .... már a tier 6 -os csatahajók is ellőnek 15-20 km - re, nem egy tier 8 -es, Mogami esetében akár tier 10 -es is, mert beteszi abba a tier - be is.

    Persze ne lőjjön olyan messze, mint egy csatahajó , de valahogy így nem jó, hogy én 15 km - ről tudok lőni, de ők már 20 -25 km - ről elkezdenek lőni.

    Küzdöttem én is már a Mogami - val , mint malac a jégen, fordultam , lassítottam, de annyira nem voltam mozgékony, hogy egy Nagato, Tirpitz, ne adj Isten Iowa salvo - ból ne kapjak be 1-2 találatot, és akkor a 39k hp - ból lett, 21-25k hp, ja, és 1de volt már rá példa, hogy 2 ágyút is javíthatatlanra lőttek.

    Kigyújtom a csatahajót, és ? Eloltja, kigyújtom megint, és ? Megvárja míg le tellik az égési idő - ezt jól megfogalmaztam :DDD - és visszajavítja magát. És akkor közbe küzdök, mint a gép, és akkor összejött mondjuk 15k dmg ... tier 8 - ban nagyon sok :(((

    Tudom, mert én is ezt csinálom, tettem már be ide nem egy képet, talán tegnap este is, amikor fél, meg 3/4 hp - n lévő cirkálókat egy salvo - val kilővöm, mert egy nagy citadella néha mindegyik.
    Többek között ezért is volt sok ember, aki visszaadta az Atago - t.

    Lehet, hogy tier 9 - 10 - ben már használhatóbbak a cirkálók, mivel itt már megkapják ők is a javítási képességet, mint a csatahajók, ennek ellenére, pl.: sok Zao - t nem láttam még ... de Yamato - t, Montana - t annál többet ... gondolom ennek is oka van.

    Nézegettem az új német cirkáló ágat, ott a tier 5 - ösnek már alapból 15 km (!) a lőtávja - mint a Mogami - nak tier 8 - ban - és ez fejleszthető 16,5 - re, de ha jól rémlik a tier 10 - esnek is ennyi marad végig.

    Meglátjuk, egyelőre nem fogok belekezdeni egyik új ágba se, megvárom a tapasztalatokat :B

    A fent leírtak ne tántorítsanak el senkit a cirkálóktól, lehet csak én nem vagyok elég ügyes velük. :R

    szerk.:

    D.Orion

    2 tanácsot adnék, ha elfogadod :R

    1. amint tudsz, lépj túl ezen a hajón
    2. BB - vel ne lőj HE - t, csak AP - t :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák