Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Baltazár123 #249005 üzenetére

    Tegyük hozzá hogy ha minden tank középszerűre lenne hangolva, akkor kumma unalmas lenne a játék.
    Igazából nagyon nem egyszerű sztori ez. Bár én egészen bizonyosan nem statisztikák alapján változtatnék a tankokon, hanem hozzáértő játékosok véleménye alapján.
    Régen többször is írtam, és ma is tartom - ha ebből a topikbol kiválasztanánk a 10 legjobb játékost, akinek van tapasztalata az adott tankkal, valszeg igen pontosan be lehetne lőni, hogy mit is tudjon az a tank. És ez csak egy n+1-edik Wotos topik. Van rengeteg jó és hozzáértő játékos, ezek véleményét kellene kikérni, pro-kontra érveket hozni, mérlegelni, súlyozni.
    A mapok mérete is meghatározó, a nagyobb mapokon számomra érezhetően izgalmasabbak a meccsek, vs. minél kisebb a map, annál inkább hentelős baromkodás az egész.
    Vissza kellene vágni a látótávokat, a lightok újra legyenek felderítők (és ne sebzést osztók). A medek támogassanak, legyen belőle harci med páncellal, papír med támogatni, többi osztállyal is hasonlóan foglalkozni.
    A régi HE-mechanizmus nem volt rossz, csak bizonyos tankoknál kellett volna okosabban változtatni rajta.
    Gold átüteseket lejjebb venni, illetve szűkíteni az ollót az alap és a prémium lőszer átütese között. Továbbá a prémium sebzését az alap 75-80%-ára csökkenteni.

    Röviden ennyi a véleményem a témáról. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák