Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Addel #245002 üzenetére

    Revolut volt ez is, de mivel többször is vásároltam már a játékban, a fő kártyámat adtam meg. Nincs rajta pénz és úgy is van beállítva, ha mégis, akkor napi 100 forintot átrak tartalékba, szóval ha a rajta felejtek pénzt, akkor is átrakja szépen a tartalékba.

    Most is csak a netflix miatt raktam rá pénzt. A WOT ügyfélszolgálat azt hazudta, hogy nem töröltem korábban az előfizetést és hogy bizonyítsam?

    Biztosan emlékszem rá, hogy töröltem az előfizetést, de nem csináltam róla képernyőképet sajnos, ki gondolta, hogy ilyen sz.r bugos. Egyébként most is az volt, töröltem és simán mutatta tovább, hogy "Renewal ...". A support valamit mókolt és utána "Canceled ... " van, de persze elismerni nem fognak semmit, meg ennek ellenére simán lehet, hogy megpróbálják újra levenni. A biztonság kedvéért a bankkártyát is töröltem és figyelek rá, hogy 4-5.-én ne legyen pénz a számlán.

    Ja és a support elhajtott a p.csába, hogy őszerintük már használtam az előfizetést, hiába nem mentem direkt egy csatát sem, mert a legénységfejlesztés miatt. Így nagyon sajnálják, de nem tudják törölni.

Új hozzászólás Aktív témák