Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    válasz ollie #26938 üzenetére

    A pirossal jelölt részekre gondolsz?
    A sárga és kék zónákkal mi a helyzet? Ott is van értelme "piszkálni"?

  • dfsz34

    őstag

    válasz ollie #26938 üzenetére

    "Pedig a T34 pont ideális tier 9-10-ben, mert gyakorlatilag mindent tud sebezni a nagy pen miatt."

    khm, akkor nem sok tapasztalatod van még vele, úgy látom.
    Az is7-nek 2-vel nagyobb a penje, mondjuk ugyanannyi és még az is pattog össze-vissza. A T34-nek elvileg pontosabb az ágyúja, csakhogy nagyon lassan szűkül a célzókör és nem sokszor fogsz nyugodtan célozni, mert általában rövid időkereted van csak arra, hogy leadd a lövést.

    Aki meg közelharcra megy a T34-el tier9-10 csatában az készüljön a korai garázsra.

    Dombos terep vagy más módon el kell rejteni a testét és onnan lövöldözni. Sidescrap elméletileg működik, de nehéz beállítani, úgyhogy ezt inkább hanyagolni kell szerintem. Meg valahogy az ellenfél oldalába érdemes kerülni.

    A T34-nek pont ez az átka, hogy lomha, nehezen fordul és a testét szinte bármi belövi, ha hasonlítani akarod máshoz és tier8-nál maradunk mondjuk ott van a tiger2, amit jól lehet beforgatni, arról pattognak elég szépen, de egy is3 is jól tud pattintani meg relatív fürge is és könnyebb vele oldalba kapni az ellenfelet.
    De szerintem nem is ez a lényeg, hanem egyszerűen lassú, nehezen fordul és a tornya még annál is lassabban fordul. Nem alkalmas a közelharcra, mert egy med körbefut és nem tudsz ráfordulni. Ráadásul a töltés ideje hosszú. Egy töltőtáras kicsinál könnyen, ha nem vagy full hp-n. 50b, t57 még full hp-ról is ki tud lőni.

    Vannak született tehetségek, de általában sok csata kell ahhoz, hogy az ember megtanulja, hova kell vinnie, mit kell csinálnia vele, hogy ne tépjék szét azonnal, de majd meglátod, ha még nincs sok csatád vele, akkor vár rád sok tapasztalat vele.

    Mindezzel együtt egy nagyon szórakoztató tank és szeretek vele menni, kreditet is nagyon jól hozza, csak az a nyüves WR nem akar javulni, de az más miatt lehet.

Új hozzászólás Aktív témák