Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Patrick76496 #10978 üzenetére

    Az a T95 kör tényleg durva. Majd meglesem a replay fájlt is, hogy mivel lőtték vajon... (Remélem sok sok goldammot is lőttek rá..:P)

    A Team Battle nagyon fasza. Ugyan, első nap, mikor bevezették, nekünk csak szedett-vedett csapat volt, de az mind 8as. (1eseket be sem vittünk, nem volt jelentkező rá..:P ) Olyan 80 %ékát nyertük. Ott abban a körben, meg papíron is ti voltatok a győztesek. Nem csak gyenge játékosok voltak, de olyan gépekkel is voltak, amik egy IS-3al nehezen bánnak el... Ha a 7eseik jók lettek volna, akkor talán ők tudtam volna sakkban tartani, de még ők sem lettek volna elegek az IS-3 ellen. (Illetve, nem tudom, milyen az új IS-3, eddig csak team battle módban futottam össze vele Type59el, és abban a körben csak full gold volt betárazva.. 241 pen, meg viszi, mint kés a vajat. Igaz, azóta meg nem wotoztam. Nincs kedvem szenvedni, meg nem is hiányzik..)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák