Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Wolverine #49996 üzenetére

    Általában nem a fanyalgók oldalán állok, de itt továbbra is az az érzésem, hogy inkább nem akarásról volt szó, ami mögött akár az állt, hogy nem akarták a rerollokat is túl gyorsan felgyorsítani (gondolom e mögött az is van, hogy megkönnyítette, meggyorsította volna bizonyos szerverek elnéptelenedését), másrészt így akartak minél több játékidőre noszogatni.

    Tudom, volt már erről szó, csináljam meg én, ha jobban tudom, de annak ellenére, hogy mindig csak röhögök a Tuskó- és Lirion-féle összeesküvéselméleteken, ezúttal azért én is felhúzom a szemöldökömet, hogy ha a világ egyik legnagyobb szoftverfejlesztője hosszú évek alatt képtelen egy ilyen egyszerű feladat leprogramozására, akkor ott azért nagyon komoly gondok vannak. Persze nyilván nem ez a helyzet, hanem volt egy priorizált todo-lista, amin a játékfejlesztő-részleg ezt a tételt folyamatosan vagy kihúzta, vagy egyszerűen mindig a végére sorolta. Most valamiért megváltozott a priorizálás, valószínűleg egyszerűen tényleg arról van szó, hogy vissza kell csábítani minél több régi játékost még a következő kieg előtt, vagy legkésőbb addig, és ez az ő életüket könnyítené meg, hiszen senki nem jönne szívesen vissza egy olyan szerverre, ahol a barátai már rég nem játszanak, a szerver meg időközben teljesen kihalt. A heirloomok viszont ott figyelnek a main karakternél a bankban, de ne basszunk már ki vele, hogy rögtön transferrel kelljen kezdenie (úgyis teljesen megváltozott a játékmenet, ő is tudja, hogy jobban jár, ha új karaktert indít és gyorsan megtanulja menet közben), hadd küldje már át azokat a vackokat végre másik szerverre.

    Szóval nyilván ez egyrészt leegyszerűsítés, másrészt a saját elképzelésem projektálása, de hadd legyen már nekem is véleményem a kérdésben... :DDD

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák